Terra Martina Alimentación a granel

Como a Casa

LA NOSTRE BOTIGA

Preparant-nos pel bon temps, operació menjar sa, ara comencen a venir de gust les amanides, tot un món d’imaginació per a una dieta saludable, amanides de llenties, cigrons o mongetes, amb tomàquet, pinyons, panses, llavors de carbassa i gira-sol crues, sèsam , lli, fruita deshidratada, i com no podria ser d’altra manera fruita seca naturals com les ametlles, nous, anacards, avellanes etc, i per amenitzar aquestes delicioses amanides nostre oli d’oliva verge «Turons de Úbeda», que no pot faltar en la nostra dieta pel beneficiós que és per a la nostra salut. A la nostra botiga trobaràs tot el necessari per posar-te en forma menjant saludablement.

EL NOSTRE CELLER

Des novembre 2017 vam ampliar el nostre celler incorporant grans vins de diferents cellers, arribant a les 3000 ampolles aproximadament, tota una selecció de sabors, textures i varietats, per poder oferir als nostres clients una àmplia gamma de vins i caves de totes les DO tant de Catalunya com Espanya i alguns vins estrangers. En el nostre celler, tens la possibilitat de compartir bons moments prenent uns vins amb els amics, embolicat d’ampolles i colors en un ambient molt agradable, on també pots degustar deliciós formatges o embotits ibèrics, com també, més de 20 tipus de diferents olives.

LA NOSTRE TERRASSA

Durant tot l’any tenim la nostra terrassa disponible per a tots els nostres clients, excepte el 23 de juny, 25 i 26 de DICIMEBRE i 6 de gener. Còmode i agradable situada en una via de vianants i un barri molt tranquil, on els nens poden jugar sense perill, mentre els pares degusten un bon vi o cava o una cervesa molt freda. Durant el mes de juny, juliol, agost i setembre fem sopars a la fresca, un lloc ideal per reposar d’un llarg dia de treball i gaudir d’un bon vi en el teu paladar, acompanyat de la teva gent o senzillament buscant un moment de relax i solitud. La carta de sopars la presentem en la ultima quinzena de maig.